Potada şampiyon Fenerbahçe Beko

Potada şampiyon Fenerbahçe Beko
Fenerbahçe Beko, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi play-off final serisi 4. maçında konuk ettiği Anadolu Efes'i uzatmalarda 80-72 mağlup etti ve seriyi 3-1 kazanarak şampiyonluğa ulaştı. Türkiye Kupası'nın ardından ligde de mutlu sona ulaşan sarı-lacivertli ekip, bu zaferle 11. kez mutlu sona ulaştı.

Fenerbahçe Beko, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Lig play-off final serisi 4. maçında Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda Anadolu Efes'i konuk etti.

Normal süresi 64-64 tammalanan ve uzatmalara giden müsabakada parkeden 80-72 galip ayrılan sarı- lacivertli ekip, seride durumu 3-1'e getirerek 2023-2024 sezonunun şampiyonu oldu.

2 KUPAYI KAZANDI

Fenerbahçe Beko, inişli çıkışlı bir performans gösterdiği sezonu 2 kupayla tamamladı. Jasikevicius ile iyi bir ivme yakalayan sarı-lacivertliler, geçtiğimiz şubat ayında sezonun ilk kupası olan Türkiye Kupası finalinde Anadolu Efes'i 80-67 mağlup ederek ilk zaferine ulaşmıştı.

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde ise normal sezonu ikinci sırada bitiren Fenerbahçe Beko, final serisinde yine Anadolu Efes'i 3-12lik skorla geçerek sezonun 2. kupasına uzandı.

Jasikevicius'un öğrencileri EuroLeague'de Final-Four'a katılmayı başardı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.