Cezaevi yönetimine dilekçe verdiler: Dilan Polat ve Seçil Erzan aynı koğuşta!

Cezaevi yönetimine dilekçe verdiler: Dilan Polat ve Seçil Erzan aynı koğuşta!
Silivri’de tutuklu bulunan Seçil Erzan ile Dilan Polat dilekçe vererek aynı koğuşta kalmak istediler. Talep kabul edilirken Seçil Erzan’ın avukatı Bülent Aybirdi, Hürriyet’e “Birlikte sohbet edip dertlerini paylaşıyorlar. Aynı koğuşta kalmaları iki taraf için de çok iyi oldu” dedi.

Özel fon adı altında ünlü futbolcuları dolandırma suçlamasıyla tutuklanan Seçil Erzan, koğuş arkadaşı Bahar Candan ile aralarındaki tartışma nedeniyle tek kişilik koğuşa alınmıştı.

Dilan Polat da kız kardeşi Sıla Doğu’nun tahliyesinin ardından koğuşta yalnız kaldı. Bu gelişmelerin üzerine, Seçil Erzan ve Dilan Polat, cezaevi yönetimine bir dilekçe vererek aynı koğuşta kalmak istediklerini belirtti. Cezaevi yönetimi de bu talebi kabul ederek Dilan Polat ve Seçil Erzan'ı aynı koğuşa yerleştirdi.

Whatsapp Image 2024 06 24 At 10.46.41

Hürriyet'ten Özge Eğrikar’ın haberine göre, Erzan’ın avukatı Bülent Aybirdi şunları söyledi:

“Dilan Polat ile aralarında herhangi bir sıkıntı yok. Bu durum ikisi için de çok iyi oldu. Birlikte vakit geçiriyorlar, sohbet edip dertlerini paylaşıyorlar. Müvekkilim, cezaevinde genellikle önümüzdeki celse görülecek duruşma öncesi notlar hazırlıyor. Okumak için kitaplar istiyor.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.