Beşiktaş'a Angel Di Maria şoku!

Beşiktaş'a Angel Di Maria şoku!
Gelecek sezon Avrupa kupalarında mücadele edecek olan Beşiktaş ile adı anılan Angel Di Maria kararını verdi. Arjantinli yıldız futbolcu, kariyerine sürpriz bir takımda devam edecek. İşte yeni takımı...

Gelecek sezon Avrupa kupalarında mücadele edecek olan Beşiktaş, yeni sezona şampiyonluk parolasıyla hazırlanıyor. Teknik direktörlük koltuğuna Giovanni van Bronckhorst'u getiren Siyah-Beyazlılar, Rafa Silva transferiyle de taraftarları mutlu etti. Beşiktaş, Silva'nın yanı sıra bir süredir Angel Di Maria için de uğraş veriyordu. Arjantinli yıldız, kariyerinin yeni aşamasında hangi kulüpte oynayacağına karar verdi.

Uzun bir süredir ismi Beşiktaş ile anılan Angel Di Maria kararını verdi. Arjantinli yıldız futbolcu, kariyerine sürpriz bir takımda devam edecek.

KARİYERİNE ARJANTİN'DE DEVAM EDECEK

Beşiktaş, Silva'nın yanı sıra bir süredir Angel Di Maria için de uğraş veriyordu. Arjantinli yıldız, kariyerinin yeni aşamasında hangi kulüpte oynayacağına karar verdi. 

Beşiktaş, Di Maria'ya 2 yıllık sözleşme teklif etti. Ancak Arjantinli yıldız, Beşiktaş'ın bu teklifini reddetti. Haberde 36 yaşındaki futbolcunun Arjantin Ligi ekiplerinden Rosario Central'den gelen teklifi kabul ettiği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.